Adamo-Faiden . Estudio Silberfaden

Industrial Pavilion Hydro Aluminium . Pilar


Adamo-Faiden . Estudio Silberfaden . photos: © Gustavo Sosa Pinilla . + dezeen

This pavilion is constructed as a sort of appendix of the existing instal.lations with the objective of giving response to two punctual needs.















On one hand, the construction of an office space where to host the administrative, technical and managment body. On the other hand, the incorporation of a circulating system that vinculates the levels of both constructions and vertically ends in a resting open air area. The project makes this double configuration explicit, appropiating the high level of presition and simplicity of tif neighbourg constructions as a main simulation for organisation.


0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada